Een virtuele training is een reguliere klassikale training die je digitaal kan bijwonen. Dit betekent dat de klassikale training op een andere locatie wordt verzorgd en jij online kunt deelnemen.

Om de opleiding virtueel te kunnen volgen heb je het volgende nodig:

• Een internetverbinding (voorkeur >10mbps)
  • Een actuele internetbrowser (liefst met HTML5 ondersteuning, voorkeur voor Chrome of Firefox)
  • Een camera en/of microfoon is niet nodig maar heeft voor de interactie wel de sterke voorkeur
  • We adviseren het gebruik van twee beeldschermen
  • De oplossing is geschikt voor zowel Windows, MacOS als Linux
  • Het is voor de cursist niet nodig om een applicatie of client te installeren op zijn/haar PC.