LAB OMGEVING REGISTREREN

• Ga naar de website: https://5hart.learnondemand.net en login met uw account.
  • Heeft u nog geen account? Maak dan een nieuw account aan via de knop ''Register with Training Key'' en gebruik de Training Key die je per e-mail hebt ontvangen.
  • Klik na het inloggen in het grijze menu de optie ''Redeem Training Key''.
  • Voer vervolgens uw Training Key in en druk op de knop ''Redeem Training Key''.
  • Onder ''Activities” kunt u nu uw Cursus Lab terug vinden.

Het starten van uw lab kan alleen vanaf de 1e cursusdag. Daarna blijft deze 90 dagen beschikbaar.

LET OP! Leest u a.u.b. onderstaande aandachtig door:

LAB OMGEVING AFSLUITEN/BEWAREN

• Uw kunt uw lab voortgang bewaren met de knop ''Save'' het menu (3 horizontale strepen rechtsboven).Hierna kunt u uw browser afsluiten en later verder gaan waar u gebleven was. Deze status word 48 uur bewaard.
     Als u enige tijd niet actief bent zal uw lab voortgang automatisch worden opgeslagen en de lab omgeving zal vervolgens worden afgesloten.

LET OP! Mocht u binnen 48 uur niet meer aanmelden en de voortgang wederom opslaan, dan zal de voortgang volledig verwijderd worden en start u lab omgeving weer schoon op. Bent u dus van plan pas na enkele dagen verder te gaan met uw lab omgeving, sla dan uw voortgang (bestanden, databases etc.) op in een cloud opslag zoals Google Drive, Onedrive of via e-mail.

INFO: Tijdens de cursusdagen blijft u voortgang wel bewaard. Mocht de cursus dus na een weekend, of week dus pas hervatten zal uw voortgang bewaard blijven tenzij u zelf in het menu kiest voor "End" waarmee de volledige voortgang word verwijderd en de lab word afgesloten.

• Wanneer u in het menu voor ''End'' kiest raakt u alle voortgang kwijt en word de lab omgeving terug gezet naar het begin. LET OP! Druk dus niet zomaar op de knop ''End''. U zult alle voortgang van uw lab omgeving verliezen!

LAB OMGEVING HERSTELLEN

• Om uw lab omgeving weer terug te brengen in zijn originele staat kunt u rechts-bovenin in het menu kiezen voor de optie ''End''. Hierdoor sluit de Lab zich af en word bij het opnieuw starten weer schoon gestart. LET OP! Al uw wijzigingen zullen verloren gaan!