Veel van ons opleidingsmateriaal verstrekken wij via onze online leeromgeving mijn.vijfhart.nl. Je krijgt hier ruim voor de start van de opleiding toegang toe. Je vindt hier o.a. de eventuele voorbereidende opdrachten en het opleidingsmateriaal dat tijdens de opleiding gebruikt wordt door de docent. Voor de opleiding is het niet nodig dat je het materiaal zelf print. Voor het maken van notities ontvang je een Vijfhart notitieboek. Natuurlijk kun je ook je laptop, tablet of telefoon gebruiken om tijdens de opleiding de online leeromgeving mijn.vijfhart.nl te raadplegen.

Bij de opleidingen die nog niet in de online leeromgeving mijn.vijfhart.nl zitten verstrekken wij de cursusmappen niet voor aanvang van de opleiding.