Volg de onderstaande stappen om je aan te melden voor jouw Microsoft examen:

1. Ga naar: pearsonvue.com/microsoft
  2. Klik op ‘’register for an exam’’.
  3. Kies het gewenste examen uit de getoonde lijst.
  4. Klik op ‘’schedule exam’’.
  5. Log in met je Microsoft account, vul alle persoonlijke gegevens in en klik op submit.
  6. Kies voor boeking methode ‘I will be scheduling for a future date at a test center’ en klik op next.
  7. Kies de gewenste taal en klik op next.
  8. De examendetails worden nu getoond, als dit klopt klik je op ‘’schedule this exam’’.
  9. Kies je gewenste locatie en klik op next.
  10. Kies nu je gewenste datum en tijd.
  11. Check alle gegevens en klik op ‘proceed to checkout’ (je kunt je vouchercode invullen op het betaal scherm).
  12. Je komt nu bij stap 1 van de in totaal 5 stappen, bevestig hier je persoonlijke informatie en klik op next.
  13. Bij Stap 2 lees je de voorwaarden door, als je akkoord gaat vink je het vakje aan en klik je op next.
  14. Je komt nu bij stap 3 ‘’enter payment’’, hier kun je de vouchercode verzilveren. Klik hiervoor op ‘’Add Voucher or Promo Code’’. Vul hier je vouchercode in en klik op ‘’apply’’. Het totaalbedrag zal nu €0,00 worden, klik op next.
  15. Bij stap 4 maak je de order definitief.
  16. Als je de order definitief bevestigd hebt kom je bij stap 5, hier vind je een samenvatting van je order met alle benodigde informatie.

Veel succes met je examen!