Wanneer er tijdens de training actief gebruik van een PC vereist is, dan zorgt Vijfhart voor de beschikbaarheid hiervan. Je moet hierbij bijvoorbeeld denken aan trainingen om te leren programmeren in een specifieke taal of aan trainingen die gaan over specifieke software. Voor dit soort trainingen hoef je dus geen laptop mee te nemen.

Voor andersoortige trainingen is de keuze aan jou. Wij proberen het printen van lesmateriaal tot een minimum te beperken. Lesmateriaal stellen wij daarom steeds meer digitaal beschikbaar via onze online leeromgeving. Wordt er tijdens training geen actief gebruik gemaakt van de PC, maar vind jij het prettig om aantekeningen te maken bij het digitale lesmateriaal, dan kun je er natuurlijk voor kiezen om een mobile device mee te nemen. Stroomaansluitingen zijn aanwezig.

Heb je geen mobile device? Geen probleem. De training is dusdanig ontworpen dat je geen mobile device nodig hebt. Lesmateriaal (bijvoorbeeld oefeningen) dat nodig is tijdens de training, zullen wij uiteraard tijdens de training beschikbaar stellen. Ook krijg je Vijfhart notitieboek waarin je aantekeningen kunt maken.